Barefoot zadel Nottingham, zwart, maat 2, als nieuw

translated
90610 Winkelhaid, Germany
remove_red_eye 0528
people 9
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Barefoot Nottingham
Show 6 ads from 420,00 €
chevron_right

Colour  Black
Condition Used - Like New
Date of purchase 2018
Shipping Possible
Your rating
Barefoot zadel Nottingham, zwart, maat 2, als nieuw - Verkoop als nieuw Barefoot Nottingham zadel met medium gullet.
Ik heb het zadel nieuw gekocht en het heeft maar een paar keer op het paard gezeten. Het zadel werd altijd op het paard gelegd met een onderlegger.

Specificaties volgens de fabrikant:
Blote voeten zadel Nottingham:
3-laags VPS® systeem, geschikt voor springen, diepe en veilige zit, supercomfortabel, zelfs voor lange afstanden, flexibel in alle 3 dimensies (X, Y,Z), geen druk en dus geen beperking van de spierontwikkeling, vrij te plaatsen veiligheidsbeugelriemen, flexibele V-singel, klittenband pommels, dicht bij het paard en comfortabel zitgevoel in het zwaartepunt van het paard, dicht geweven bont onderzijde.
Materiaal: Zacht leer gecombineerd met DryTex®.
Gewicht: slechts ca. 5 kg
Kleur: zwart
Maat: 2
Aankoopprijs: 749 Euro
Prijs nieuw: 849 Euro

De merknaam is eigendom van de houder van het recht. Het gebruik van de merknaam en de beschrijving dient uitsluitend ter identificatie van de goederen en ter aanduiding van de kwaliteit en is geenszins bedoeld als een inbreuk op eigendomsrechten.

Bericht aan de koper:
Dit is geen commerciële transactie in de zin van de wet verkoop op afstand. Het artikel wordt verkocht als gebruikt, zoals het is, uit particulier bezit zonder enige garantie. Een normale mate van slijtage voor de leeftijd van het artikel moet als normaal worden beschouwd. Met uw aankoop gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord af te zien van de garantie waarop u volgens de wet recht hebt voor gebruikte goederen. De beschrijvingen zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld naar ons beste weten en overtuiging. De beschrijving bevat informatie over de staat en de omvang van de levering. Foto's maken deel uit van de beschrijving. Informatie, afbeeldingen en opmerkingen over de goederen geven geen gegarandeerde kenmerken weer in de zin van het Duitse Burgerlijk Wetboek (BGB) en dienen uitsluitend als een algemene beschrijving. Fouten uitgezonderd. Het verzendingsrisico is voor rekening van de koper. Zelfs als ik het artikel verzekerd en goed verpakt verstuur, blijft het risico bij de koper, zelfs als het artikel verloren gaat. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor onverzekerde verzending. Koop niet als u het niet eens bent met deze regels. Dank je.


tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzending met DPD verzekerd binnen Duitsland 7 Euro, kosten ten laste van koper.
Verzending naar het buitenland mogelijk, kosten ten laste van de koper.

Het verzendingsrisico is voor rekening van de koper. Zelfs als ik het artikel verzekerd en goed verpakt verstuur, blijft het risico bij de koper, zelfs als het artikel verloren gaat.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
UM
Flag DE

Ute Meyer

mood Satisfaction: Excellent

90610 Winkelhaid, Germany

Seller since 8/7/2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 165246
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 9 users are watching this item
remove_red_eye 0528