AS Voedingsregelaar M/L met rubberen dieetplaat

translated
42651 Solingen, Germany
remove_red_eye 0128
50,00 *OBO
Model

AS Other

Condition Used - Good
Date of purchase 2019
AS Voedingsregelaar M/L met rubberen dieetplaat - AS-voedselmanden zijn gemaakt in Duitsland van aangenaam zacht rundleer. De geklonken bodemplaat is gemaakt van voedselveilig plastic.

De AS-Fressbasket reguleert effectief de voeropname. Bij het eten legt het paard de bodem op het gras en plukt het door de gleuven in de bodemplaat. Dit bevordert het langzaam eten en het grondig kwijlen van het voer. De graasperiode kan worden verlengd door de mand te dragen en het paard hoeft niet te worden geïsoleerd van zijn kudde. De paarden zijn evenwichtig en tevreden.

De acclimatisatieperiode is uitzonderlijk kort. De meeste paarden of pony's leren heel snel omgaan met deze lederen mand en accepteren hem heel snel door de comfortabele luchtvrijheid.

Met de AS voermand kunnen de paarden drinken uit teiltjes en/of emmers. Sommige zelfdrinkers veroorzaken echter problemen omdat ze te klein zijn. In ons assortiment hebben we zelfdrinkbakken waarmee de paarden kunnen drinken ondanks de muilkorf.
Ook hooi voeren is mogelijk.

De voerkorf is een paar keer gebruikt. Helaas zijn de klinknagels geleidelijk afgebroken, daarom heb ik opnieuw kabelbinders aangebracht. Ik heb ook een rubberen voederplateau, waarvoor ik de openingen minimaal heb verbreed.

Ophalen in Solingen of verzending mogelijk tegen verzendkosten.
Zie ook mijn andere advertenties.
_________________
Ik sluit elke aansprakelijkheid voor materiaalfouten uit.
Deze verkoop vindt plaats onder uitsluiting van enige garantie.
Het voorwerp van aankoop wordt verkocht onder uitsluiting van enige garantie. De uitsluiting is niet van toepassing op claims voor schade als gevolg van grove nalatigheid of opzettelijke schending van mijn plichten als verkoper en voor enig letsel aan leven, ledematen en gezondheid.
tTranslated
PayPal logo accepted.

P.RossenbachFlag DE

42651 Solingen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 199786
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0128
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: