Ambitioniertes Herzenspferd sucht neuen Karottengebee

8965 Pruggern, Austria
remove_red_eye 0774
people 6
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Bavarian Warmblood

Show 3 ads from 5.900,00 €
chevron_right
Age (years) 16
Height (cm) 165
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Home more important than price
  • Lunged
  • Halter broken
  • All Rounder
  • Stands for the farrier
  • Competition experience
Ramazotti is op zoek naar jou!
16-jarige Beierse warmbloed ruin zoekt een nieuwe worteleigenaar!

Ik ben moeder geworden en kan het paard van mijn hart helaas niet meer de aandacht geven die hij nodig heeft en verdient - dus het is met een zwaar hart dat ik hem te koop wil aanbieden aan een betrokken ruiter (of hem in de buurt beschikbaar stellen in ruil voor betaling van het stallingsgeld).

Ramazotti is dit jaar 16 jaar geworden, maar is jong van karakter gebleven. Hij kent de binnenbak, de arena en de springring en kan op een zeer goed elementair niveau in de dressuur en op een goed A-niveau in het springen worden gewerkt - in de cross-country voelt hij zich echter veel beter in gezelschap. Hij is erg speels en houdt ervan om bezig gehouden te worden en altijd iets nieuws te leren, zowel onder het zadel als aan de longe. Hij is net zo vertrouwd met wandelingen aan de hand als met grondwerk (bv. Parelli).

De ruin heeft een rustige, liefdevolle en consequente persoon nodig, want bij onzekere mensen voelt hij zich vaak gedwongen zelf de leiding te nemen. Door zijn nogal levendige draf, zijn nogal impulsieve karakter en zijn aanvankelijke onzekerheid bij nieuwe ruiters is Ramazotti geen paard voor beginners. Zodra hij gewend is aan een nieuw iemand, is hij zeer meegaand en zal hij alles doen voor zijn ruiter.

Hij is thuis in Pruggern bij Schladming en kan daar te allen tijde op afspraak (eventueel tegen een kleine vergoeding) worden bereden. Ik verkoop hem met een zwaar hart en het is voor mij heel belangrijk dat hij een goed nieuw thuis vindt. Plaats gaat dus voor prijs! Ik zou graag persoonlijk alle verdere financiële en organisatorische modaliteiten bespreken.
tTranslated
Profile picture Corinna
Flag AT

Corinna

mood No ratings yet

8965 Pruggern, Austria

Seller since 9/15/2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 184429
update
Published: 10/16/2022
people 6 users are watching this item
remove_red_eye 0774
library_bookslisted in: