Anzeige wurde gelöscht, Frieslandhof, Ursula Richard, Horses For Sale, Ihlienworth

Advertentie is verwijderd

translated
21775 Ihlienworth, Germany
remove_red_eye 1147
people 5
Sold
This horse has already been sold.
Gender Stallion
Breed

Icelandic horse

Show 55 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 9
Height (cm) 135
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Other charactics
  • Broken-in
  • Barefoot
Advertentie is verwijderd - Kappi is een 5 gangen hengst met een prachtige kleur (zwarte helm piebald), die veel tolt heeft.
Bij ons geboren in 2015 en opgegroeid in een zeer relaxte groep jonge hengsten, toonde Kappi zich meer een rustige en relaxte pool op de grond en in de kudde, maar nog steeds met veel speelinstinct door zijn leeftijd. Dit evenwichtige karakter toont zich ook in zijn omgang met mensen, hij is altijd voorzichtig en respectvol tegenover zijn mens.

Bij het vrijlopen is hij nogal kil, maar onder de ruiter toont hij veel plezier in beweging, vooral in de tölt. Hij leert snel en reageert goed op de hulpen van de ruiter. Wij zien Kappi als een betrouwbare partner voor ruiters die op zoek zijn naar een betrouwbaar rijpaard voor dagelijks gebruik. Vanzelfsprekend is Kappi nog niet geschikt voor pure beginners, want hij heeft nog veel te leren en kijkt ernaar uit om zich samen met zijn nieuwe eigenaar verder te ontwikkelen. Kappi is klaar voor zijn nieuwe mens - als er geen interesse is in hem als hengst, is hij nog steeds welkom om hier bij ons gelegd te worden. Aangezien hij niet erg timide is en makkelijk in de omgang (kent kuddes hengsten en ruinen), laten we deze beslissing graag aan zijn nieuwe eigenaren over.
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 197551
update
Published: 2/21/2024
Recently online
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 1147
library_bookslisted in: