2 x paard tweekamerwoning 4 x 7 m in Selm te huur

translated
59379 Selm, Germany
remove_red_eye 0252
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
2 x paard tweekamerwoning 4 x 7 m in Selm te huur - 59379 Selm
Twee 4 x 7 meter ruin twee-kamer flat op zoek naar een nieuwe bewoner vanaf 01.06.2021/01.07.2021. Bij voorkeur gepensioneerde paarden.
We zijn momenteel onze paardenboxen aan het moderniseren. Binnenkort komen er twee mooie grote paardenboxen voor ruinen beschikbaar. Zij bevinden zich naast elkaar in een aparte stalvleugel. In de loop van de week, zal de eerste doos een mooi raam krijgen.
Alle paarden hebben een hooizolder. Wij zijn geen voorstanders van 24-uurs bokspaarden en zetten ze daarom zo vaak en zo lang mogelijk buiten. Afhankelijk van het weer, bieden we frisse lucht op de wei of op de paddock. In de zomer laten we de paarden soms 's nachts buiten of, bij erg warm weer, zetten we ze alleen 's nachts buiten als dat nodig is. De weiden zijn meestal omringd door bomen, dus er zijn schaduwrijke hoekjes voor warme dagen.
We bemesten ze, zetten de paarden in en uit en voeren ze.
De gezondheid van onze paarden is erg belangrijk voor ons, daarom staan al onze paarden geheel of gedeeltelijk op boxmatten en schaafsel. Dit is schoon, paardvriendelijk en het stinkt meestal niet.
Je enige taak in de stal is het helpen opruimen van de weiden, de arena en de paddocks.
Wij beschikken over een verlichte rijhal en een eigen speelweide voor paarden, die uiteraard gebruikt mogen worden. Een afspuitplaats is beschikbaar. Een solarium is ook beschikbaar en zal op korte termijn worden geïnstalleerd.
Paardrijterreinen in de directe omgeving.
Wij hechten veel belang aan een vriendelijke, aangename sfeer en zijn niet bang om onruststokers de poort te wijzen.....
Dus als u op zoek bent naar een aangename omgeving naast een geweldige plek voor uw paard/pony, dan is dit de plek voor u.
tTranslated
C
Flag DE

Cerstin

mood No ratings yet

59379 Selm, Germany

Seller since 3/4/2020
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164104
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0252
library_bookslisted in: