For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

17 jaar oude Fjord merrie te koop naar beste plaats

translated
7500 St. Moritz, Switzerland
remove_red_eye 0313
people 2
Sold
This horse has already been sold.
Gender Mare
Breed

Fjord horse

Show 5 ads from 2.500,00 €
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 149
17 jaar oude Fjord merrie te koop naar beste plaats - Na lang wikken en wegen moet ik met pijn in het hart afscheid nemen van mijn 17-jarige Fjord-merrie.

Belangrijkste gegevens:
- 17 jaar oud (29.03.2006)
- 149 cm lang
- merrie
- 4x geschoeid
- Western bereden
- Geen bekende ziektes

Ze is een echte schat in de omgang. Alleen tijdens het verzorgen kan ze af en toe de neiging hebben om te bijten. Ze heeft nog nooit iemand gebeten in ons bezit. Als je jezelf laat gelden en laat zien wie de baas is, is dit geen enkel probleem.

Met Schmid en laden heeft ze geen enkel probleem.

Ze kan zonder problemen in alle gangen gereden worden, maar wil niet echt meer in de bak werken omdat ze daar geen plezier aan beleeft. Ze is liever buiten of op de grond/longeer in de bak. Buiten is ze een echt betrouwbaar paard in paren en geeft ze onzekere paarden steun en zekerheid.

In haar eentje heeft ze soms wat overtuigingskracht nodig, maar ze zou nooit omdraaien of opstijgen. Over het algemeen een heel nuchter paard dat weet wat ze wel en niet wil. Dit is ook erg duidelijk en ze is erg koppig. Maar als je haar eenmaal voor je gewonnen hebt, zal de merrie door dik en dun met je meegaan.

Ze zal alleen verkocht worden naar de beste plek met een beschermingscontract, omdat we haar helaas niet meer kunnen bieden wat ze verdient. Voederen zou voor ons de beste en mooiste optie zijn. Met de mogelijkheid tot aankoop. Ze mag GEEN reizende trofee worden en NIET gebruikt worden in maneges. Minder geschikt voor kinderen.

Ik wil graag een geschikte partner met wie ze gewoon nog pony kan zijn. Dit is geen noodverkoop en plaats voor prijs geldt. Verdere informatie op aanvraag.
tTranslated

AlinaFlag CH

7500 St. Moritz, Switzerland

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210579
update
Published: 1/30/2024
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0313
library_bookslisted in: